Grim Muerto

Grim Muerto er en Play ‘N Go-slot med 5 hjul og 20 betalingslinjer. Basert på Day of the Dead feiringen, har den et meksikansk Mariachi-band med i spillet. I basisspillet er det et hjul som er uthevet. Hvis gitaren, som er wildsymbolet kommer dit, multipliserer den for å erstatte andre symboler på hjulet. Deretter er det en Free Spins-funksjon hvor du kan få ubegrenset gratis spinn – lyssymbolet gir deg også flere gratis spinn. En av Mariachi-bandmedlemmene blir en ekstra wild med opptil 5 hjul uthevet hvor wild eller ekstra wild vil multiplisere seg for å overta hele hjulet. Gevinster på opptil 2500 ganger din innsats kan bli vunnet på hver eneste spinn.

Slik spiller du Grim Muerto

Play ‘N Go er like god som andre enkle, rett frem automater, som Xmas Joker for eksempel. Det virker som at med dette spillet ville de tydeligvis la grafikk og lydgutta slippe seg løs og vise at de kan utfordre sine egne grenser, noe de har klart til de grader.

Spillet er fylt med små, men veldig på kornet animasjoner, vinnersekvenser, lydeffekter og hele hjulbakgrunnen er pakket inn i karneval effekter. Fiesta-temaet kan virke litt rart ved første øyekast, men se nærmere, og du vil se at mens ikonene er tegneserieaktige og søte, er det en forferdelig masse kranier som flyter rundt i dette spillet.

Dette gjelder også symbolene, bortsett fra de fire skjelettmariachiene selv, er scatteren en bok med hodeskalle utenpå, og spinnene utløses av (du gjettet detsikkert) en hodeskalle, men dekorert, og med noen fargede stearinlys.

Tradisjonelle 10 til ess spillekortsymboler fyller ut lavverdi-symbolene, noe som regnes som minuspoeng i vår bok, mens en klassisk 6-strengs akustisk gitar innrammet av roser danner hovedspillet sitt wild symbol.

Spillet er basert på Day of The Dead, som er en høytid feiret over hele Mexico hvor familie og venner ber for og husker venner og familiemedlemmer som har gått bort. Med hjemsøkte kjekke medlemmer av et meksikansk Mariachi-band, inkluderer Amador som trekkspiller, Tauro som trumpetist, Fernando på fele og Vincente på vihuela.

Andre symboler på hjulene inkluderer bokscattersymbolet, lyssymbolet og gitar wilden – sistnevnte kan erstatte andre symboler unntatt scatter og er den høyeste verdien som belønner deg med 50 ganger innsatsen din når du får 5 av disse på en gevinstlinje.

I basisspillet blir ett hjul uthevet før hvert spinn – hvis gitar wild symbolet lander på det valgte hjulet, multipliseres det for å erstatte andre symboler på hjulet.

Bonusrunder og ekstrafunksjoner

Hovedattraksjonen er Free Spins-funksjonen som utløses når bokscatter symbolet vises på hjul 1, 3 og 5 – dette vil belønne deg med 10 gratis spinn. Den gode nyheten er at gratis spinn kan legges til ubegrenset helt til maksimal gevinst er vunnet.

Hvis du får 1 eller 2 symboler med stearinlys på hjulene, får du 3 eller 6 ekstra gratis spinn. Og det stopper ikke der – boken avslører et høyverdig Mariachi-symbol før funksjonen starter som virker som en ekstra wild gjennom hele funksjonen! Videre er mellom 2 og 5 hjul fremhevet på hvert gratis spinn. Hvis en wild eller ekstra wild lander på disse valgte hjulene, multipliseres den for å erstatte alle andre symboler på disse hjulene.

Det er også en Second Chance-funksjon der du fortsatt kan utløse Free Spins-funksjonen når bare to bokscatter symboler vises – du får velge 1 av de 4 symbolene på skjermen for å få muligheten til å gå inn i Free Spins-funksjonen eller vinne pengepremier.

Sammendrag

Grim Muerto er et middels variantspill med gevinster på opptil 2500 ganger din innsats som faktisk kan vinnes på hvert eneste spinn i spillet. Dette avhenger av hvilken gevinst som kommer i Free Spins-funksjonen på grunn av ekstra wild og om du får 5 hjul fremhevet der wildsymbolene kan dupliseres. Dette er et meget bra og underholdende, spill fra Play ‘N Go. Vi anbefaler også deg å prøve noen av Play ‘N GO sine andre spill der vi bare må anbefale Book of Dead sterkt – utvilsomt en favoritt hos ekspertpanelet her på jackpotautomater.com.

Privacy Policy