Hunt for Gold

Vi stikker på havet nå for en sjanse til å finne noen begravde skatter på en øde øy i det fjerne. Hunt For Gold er en helt ny online spilelautomat fra Play ‘N Go, hvor din oppgave er å spore opp de verdifulle skattekistene. Det er også en progressiv jackpot og den har en gamble-funksjon som gir deg alle mulige sjanser til å tjene penger.

Hunt for Gold har fem hjul, og tjue betalingslinjer, og fra skipsgulvet ser vi den mørkeblå himmelen og det mørke vannet i det Karibiske hav om natten. Det er bare seks grunnleggende symboler her, men de er alle pent designet og inkluderer kirsebær, en skattekiste, sitroner, druer, en klokke og noen tradisjonelle syvere.

Skattekisten er også scatter-symbolet som utløser hovedfunksjonen, de gullringede symbolene er nøkkelen til den progressive jackpotten. Det finnes dessverre ikke et wild symbol i dette spillet, noe som trekker ned hovedinntrykket av spillet.

Hvordan spille Hunt for Gold

Hunt for Gold er en av VGTs mest avanserte spilleautomater. I motsetning til andre spilleautomater fra selskapet som er basert på en mekanisk plattform, er dette spillet en videoautomat. Automaten er en femhjuls, 20 betalingslinjespill med maksimalt innsats på 200 kreditter. Innsatsen spenner fra $ .01 til $ .25. Selv om dette er en flott spilleautomat for de med lavt budsjett, kan du fortsatt ha en grei innsats om du satser maksimalt. Topppremien er 50 000 kreditter, men kan kun vinnes hvis du gjør maksimalt satsing på 200 kreditter.

Bonusfunksjoner

Dynamit Bonus

Hvis du klarer å få fem av skattekiste-scatter-symbolene hvor som helst på hjulene, vil denne bonusen bli utløst. Disse symbolene vil da bestemme antall dynamittpinner du vil motta. Du vil da se et skattekart foran deg som viser en rekke skattekister – bare velg den du vil åpne for å motta en belønning. Hvis du tror at en annen kiste har en større premie, kan du åpne den, men du må godta det beløpet – du kan gjøre dette til du ikke har mer dynamittpinner igjen. Den største premien er 111x din totale innsats.

Progressiv Jackpot

Om du får tre, fire eller fem av symbolene med en gylden ring vil dette utløse følgende:

  • Tre ringer – Tilgang til bronselykkehjulet med en sjanse til å vinne Tasty Jackpot, en pengepremie, eller en billett til sølvhjulet.
  • Fire ringer –  tilgang til sølvlykkehjulet med en sjanse til å vinne de smakfulle og luksuriøse jackpottene, eller en billett til gullhjulet.
  • Fem ringer – Tilgang til gulllykkehjulet med en sjanse til å vinne jackpottene Tasty, Luxury og Dream Chance.

Du kan se de forskjellige jackpottallene over hjulene.

Gamble Feature

Du kan velge å prøve å doble eller tredoble din siste gevinst ved å klikke på “Gamble”-knappen under hjulene. Det er et enkelt spill der du må velge riktig symbol for å vinne. Ti riktige gjetninger på rad er den maksimale grensen.

Sammendrag

Som de fleste andre Play’n Go casino automatene vil denne imponere deg med sin komposisjon gjort på en utmerket måte. Alt er utført på en god måte. Musikken er representert av enkle lyder med pirataktige lyder når du spinner hjulene. Du hører ingen melodi hvis du ikke spinner. Bakgrunnen som er bildet av mørkblått hav med urolig himmel kan få deg til å grøsse.

Det er minimal animasjon i dette spillet, bare i navnet på selve spillet. Det er veldig viktig for deg, da du ikke vil bli distrahert av uviktige ting. Grafikken er ganske bra, du møter frukter på hjulene sammen med de tingene som er populære blant piratene. Når du spinner hjulene, vil du føle at du er på jakt etter noen dyrebare skatter.Gjør deg klar til de mest spennende eventyrene i livet ditt sammen med SlotsUp og Hunt For Gold-spillet. Spill det gratis online og finn din skatt!

Privacy Policy