Mega Moolah

Det er en rekke aspekter ved Mega Moolah-automaten som vekker vår interesse her på jackpotautomater.com. For det første kan du nyte jungeltemaet, med en rekke forskjellige dyr på hjulene, inkludert en giraff, en løve og en elefant. For det andre kan du nyte det faktum at alle gevinster som blir vunnet med wildsymbolet gir deg en solid pott med penger. For det tredje vil du sikkert bli svært begeistret hvis du kommer til funksjonen hvor du vil tjene en anseelig mengde spinn sammen med en utmerket multiplikator. Til tross for alle disse imponerende aspektene i spillet, er det en overordnet funksjon med Mega Moolah som slår dem alle – det faktum at du kan bli en millionær på sekundet, med bare ett spin!

Det er faktisk fire jackpotter som tilbys i dette spillet, med premiene for Mini, Minor og Major Jackpottene som vokser jevnt i størrelse – Majoren som absolutt ikke er å kimse av da den starter på £ 10,000 og kan vokse til over £ 100.000. Det er imidlertid Mega Moolah Mega Jackpot som skaper overskrifter. Denne starter på £ 1 million og har en gjennomsnittlig utbetaling på nesten £ 2,5 millioner. Den høyeste utbetalingen så langt er litt over £ 5,8 millioner, men i skrivende stund strekker Jackpot-beløpet seg over dobbelt så mye, og kan kanskje betale ut den høyeste premien i online-slots historie!

Denne jackpotten er koblet til en rekke spill, inkludert Mega Moolah Isis, Mega Moolah 5 Reel Drive og The Dark Knight sammen med Mega Moolah selv.

Mega Moolah spilleguide

Spillet er ganske vanlig når det kommer til online-spill, med den populære 5×3-konfigurasjonen. Det er totalt 25 betalingslinjer, og du velger mynter per gevinstlinje mellom 1 og 5, noe som gjør at et spinn koster mellom 25 og 125 mynter.

Standardgevinster blir oppnådd på vanlig måte ved å trykke på symboler på en betalingslinje fra venstre til høyre. Den ville løven gir den høyeste betalingen av disse og vil gi deg imponerende 15 000 mynter ved å få det maksimale fem på rad.

Dette jungelbaserte spillet har en vennlig følelse, med flertallet av tegneseriebrikker på hjulene som smiler til deg, selv om løven rynker litt på nesen (kanskje prøver han å vinne jackpotten også?) Ved siden av dyr finner du også spillekort symbolene fra 10 til ess, som legger til ytterligere farge på hjulene. Gjennom spillet får du høre en fin jungelstemme som også legger til spillets nytelse.

Jackpot og bonusfunksjoner på Mega Moolah

Så la oss starte med jackpottene – hvordan vinner du de egentlig? For det første er dette en tilfeldig utdelt jackpot, så når som helst i spillet kan være så heldig å gå inn i jackpot-runden. Jackpottene er tilgjengelige for spillere med alle innsatser, men jo høyere innsats du spiller, desto større sjanse har du for å komme inn i jackpot-runden.

Hvis du er heldig nok til å gå inn i jackpot-runden, befinner du deg på en skjerm som viser et hjul i lykkehjul stil  – den gode nyheten er at du er garantert å vinne en av de fire jackpot-beløpene. De mest tallrike feltene er røde og oransje, og disse representerer henholdsvis Mini og Minor jackpots. Tre felter er gule og disse representerer Major progressive. Det endelige feltet er hvitt, og dette representerer Mega jackpotten! Hvis pilen stopper på det hvite feltet, er det på tide å åpne champagnen (det kan hende du må gå ut og kjøpe litt champagne først hvis du ikke har en flaske for hånden).

For et spill med en så stor premie, kunne MicroGaming blitt tilgitt for å tilby et spill med få funksjoner bortsett fra jackpotten, men dette er absolutt ikke tilfelle. Gratis spinn bonus-funksjonen tilbyr 15 gratis spinn med en 3x multiplikator på plass for hver seier. Denne funksjonen aktiveres ved å få tre eller flere av bonussymbolene – bonussymbolet er en litt merkelig lilla ape med både hodeplagg og perler i håret, men du kommer garantert til å elske denne lille krabaten når gratisspinnene vises. Løvesymbolet er spillets wild, og vil erstatte de andre symbolene på hjulene bortsett fra bonus symbolet. Eventuelle gevinster som oppnås ved hjelp av den, vil bli doblet.

Vår vurdering

Selvfølgelig kan enhver automat som tilbyr en jackpot av den størrelsen du kan vinne på Mega Moolah, gjøre sitt for et spill med store spenningsnivåer, hvor du vet at livet ditt kan endres innen sekunder. Dette er imidlertid et hyggelig spill bortsett fra jackpotten, med noen gode belønninger, spesielt under de mer imponerende enn vanlig, gratis spinn rundene. Alt i alt har MicroGaming produsert et spill her som vil appellere til alle – og om du ønsker å teste ut spillet kan du besøke ett av våre anbefalte casinoer på denne siden. Lykke til!

Privacy Policy