Oily Business

Hvis du nylig har lurt på hvilke temaer som mangler blant online spilleautomater, må du teste ut dette splitter nye spillet fra Play ‘N Go. Det handler om oljeindustrien, og hva kan være mer moro enn det for oss som er oppvokst med olja? Det ligner på noen av Play ‘N Go sine nylige utgivelser, men det er jo bare gode nyheter for da er jo en progressiv jackpot inkludert.

Oily Business er en fem hjuls automat med bare fem betalingslinjer, og bak disse hjulene kan du bare skimte konturene til en oljerigg i Nordsjøen. Hovedsymbolene er alle oljelaterte og inkluderer et lagerdiagram, et helikopter, en haug av kontanter og noen oljefat. De nedre verdiene er 10, J, Q, K og A, men holdes i hånden til ulike ansatte i dette gigantiske selskapet.

Oljeriggen er wildsymbolet og aktiverer også bonusfunksjonen som vi skal forklare nedenfor. Oljetankeren er scattersymbol.

Hvordan spille Oily Business

Spillet er inspirert av oljerigger og oljevirksomhet. Hjulene er satt mot bakgrunnen av en oljeplattform i Nordsjøen, og symbolene er hovedsakelig temarelaterte. Prøv dette spillet gratis her, eller besøk Play’n GO-casinoer for å spille for ekte penger.

Før du begynner å grave etter olje, anbefales det å justere innsatsene dine. Ved å klikke på “Innsatsnivå” vil du sette myntenes størrelse som varierer fra 0,01 til 2. “Spinn” -knappen brukes til å sette hjulene i bevegelse, og “Auto Play” -alternativet vil starte hjulene automatisk uten avbrudd for et valgt nummer av ganger. “Bet Max” angir maksimal innsats og spinner hjulene ved den innsatsen. “Double Up” og “Triple Up” starter Gamble-funksjonen.

Oil Rig symbolet er Wild i spillet, og det kan erstatte alle symboler unntatt scatter. Hvis du får 3 eller flere påfølgende Wild-symboler hvor som helst på hjulene, vil du utløse bonusspillet.

Oljetankeren er Scatter-symbolet, og det kan danne scatter-gevinster. Hvis du får 5 scatters kan du vinne 75 kreditter. Videre multipliseres alle scatter-gevinster med den totale innsatsen, og legges deretter til betalingslinje gevinsten.

Drill Bonus-funksjonen utløses med 3 eller flere Wild-symboler hvor som helst på hjulene. Du får et kart for å velge boreområde, og senere må du velge en av oljeplattformene som vises. Dette vil gi deg opptil 25 spinn pluss opptil 5 Wilds. Funksjonen kan gjentas opp til totalt 200 spinn.

En progressiv Jackpot kan bli vunnet hvis du treffer 3, 4 eller 5 symboler med gullringer. Hvis du får 3 symboler, kommer du til å spille bronse lykkehjulet og kan prøve å vinne en pengepremie, Tasty Jackpot eller å flytte til sølv lykkehjulet. Hvis du treffer 4 hjul, spiller du sølv lykkehjulet og prøver å vinne en pengepremie, Tasty og Luxury Jackpots eller flytte til gull lykkehjulet. Hvis du får 5 gyldne ring symboler, vil du få spille på gull lykkehjulet og får en sjanse til å vinne pengepremie, eller Dream Chance og Luxury Jackpot.

Etter hver seier kan du velge å doble eller tredoble dine gevinster. Hvis du velger å doble, må du velge 1 av 4 symboler, eller hvis du velger å tredoble dem, må du velge 1 av 3 symboler. Du kan spille denne runden opptil 10 ganger på rad, og du kan stoppe og hente gevinsten når du måtte ønske det.

Bonusfunksjoner

Gratis spinn

Tre, fire eller fem oljerigger bonus/wild symboler vil sparke denne bonusen i gang. Du må først velge et av boreområdene som vises på kartet for så å bestemme antall gratis spinn. Nå må du velge en av oljeplattformene som vises, og dette vil legge til noe ekstra, for eksempel ekstra gratis spinn og ekstra wild symboler. Spinnene vil nå starte, og det er mulig å restarte funksjonen til du har nådd en grense på 200 spinn.

Gamble Feature

Enhver gevinst kan du gamble ved å klikke på “Double Up” eller “Triple Up” knappen under hjulene. Velg et av symbolene som vises for å prøve å vinne din innsats. Du kan fortsette å gjøre dette til du bestemmer deg for å samle dine gevinster eller til du mister alt.

Progressiv Jackpot

Du vil merke at forskjellige gullringer er festet til noen av symbolene på hjulene. Få tre, fire eller fem av disse hvor som helst på hjulene, og du kommer til å spille følgende:

  • Tre ringer – Spill bronse lykkehjulet for en sjanse til å vinne en pengepremie, The Tasty Jackpot eller et forsøk på sølv lykkehjulet.
  • Fire ringer – spill sølv lykkehjulet for en sjanse til å vinne en pengepremie, The Tasty og Luxury jackpott eller et forsøk på gull lykkehjulet.
  • Fem ringer – Spill gull lykkehjulet for en sjanse til å vinne en pengepremie eller Dream Chance og Luxury Jackpotter

Du kan se de nåværende jackpottallene over hjulene.

Sammendrag

Dette er en annen morsom Play ‘N Go-utgivelse, og det er en med noen interessante ekstrafunksjoner. Gratis omgangene har et par ekstra tillegg og selvfølgelig er det selve bonusen med en progressiv jackpot. Vi anbefaler deg å teste ut dette spillet, det skiller seg ut i mengden og vil gi deg mye moro og noen spennende runder med både gevinster og fortvilelse.

Privacy Policy