Piggybank

Ulike temaer konkurrerer om oppmerksomheten i dette søte online spillet fra 1 × 2 Gaming når bankrøvende griser, og forsøker å slippe unna svinepolitiet. Dyr og kriminalitet temaer har vært brukt før i spill som The Codfather, men her har selveste sparegrisen dukket opp. Piggybank er en fargerik utgivelse fra 1 × 2 Gaming som inneholder karakterer som ser ut til å komme fra et barnetv program. Fortsett å lese for mer informasjon.

Piggybank er en fem hjuls automat med tre rader og opptil ni betalingslinjer. Designet er enkelt, men attraktivt, og gjennom de gjennomsiktige hjulene ser vi en idyllisk blomstereng med skyer som svever seg over en blå himmel. En smilende sol fullfører den koselige scenen.

Ikke overraskende er alle symbolene griserelaterte, og det finnes en rekke tegn, inkludert en kriminell gris, en forretningsmann, en politimann og en bankansatt. Ikke-grise symboler omfatter en banksafe og en “Wanted”-plakat (ikke død eller levende som man er vant med, men varianten “stekt eller grillet”).

Den rosa grise silhuetten er wildsymbolet og vil erstatte alle andre ikoner bortsett fra scatter; symbolet som er representert ved et regnbue ‘free spins’ symbol og det er nøkkelen til hovedfunksjonen.

Hvordan spille Piggybank

Piggybank er et ganske vanlig fem hjuls spill der hvert hjul viser tre symboler. Dette spillet har bare ni vinnerlinjer, som er mindre enn de fleste andre spill, men dette betyr at du får flere spinn for pengene dine, noe som aldri er en dum ting. Du vil faktisk kunne spille mindre enn de ni linjene – velg et tall mellom ett og ni. Du kan også velge antall mynter du spiller for og myntverdien for å gi deg en total kostnad for hvert spinn. Finn ut mer om hvordan spillet fungerer her.

For å vinne på dette spillet må du få sammenhengende symboler fra venstre til høyre på en seierslinje, som starter med venstre hjul. Du må få tre på rad av de fleste symboler, men de fire øverste på spillet vil også gi gevinst om du får bare to. Disse topp fire symbolene ledes av plakaten Wanted (med et griseansikt med ordene “stekt eller grillet” under) som betaler 750x ditt myntbeløp når du får 5 på rad. Safeboksen er den neste ved 500x, etterfulgt av bankrøveren og politimannen, utbetalt henholdsvis 300x og 100x. De andre symbolene i spillet betaler ut mellom 80x og 20x for fem på rad. Dette 1 x 2-sporet må gis skryt for det faktum at det ikke er noen spillkortsymboler her, noe som man som til det kjedsommelige finner på de aller fleste andre spill.

Funksjoner på dette spillet inkluderer en automatisk innsatsknapp hvor du kan stille inn spillet til å spille opptil 100 spinn uten avbrudd (hvor du kanskje kan gå og lage en bacon-sandwich?). Du finner også en volumknapp og en show-linjeknapp som vil vise oversikt over alle vinnerlinjene på toppen av spillet.

Wild symbolet på dette spillet er spargrisen, Piggybank,  og denne vil erstatte ethvert annet symbol for å gi deg ekstra gevinster.

Det siste viktige symbolet i spillet er gratis spinn, dette er et scatter symbol. Du må få dette symbolet tre eller flere ganger over noen av hjulene for å aktivere gratis spinn.

Bonusfunksjoner

Scatter Pig Bonus-funksjonen – få 3 av den smilende grisen, og du får knuse en sparegris. Det vil avsløre seg en øyeblikkelig pengepremie som kan nå opptil 125 ganger din totale innsats.

Smash the Pigs Bonus-funksjonen – denne runden utløses ved å få 3 eller flere av bonussymbolet. Du blir så tatt med til en ny skjerm og vist et sett med hyller med de 8 grisene. Velg en gris du vil knuse og i prosessen avsløres en pengepremie på opptil 25 ganger innsatsen din. Fortsett å knuse griser til flaksometeret går ut.

Du vil legge merke til at noen symboler kommer med en gullring rundt dem – få 3, 4 eller 5 av disse gullringene, og du vil vinne 15, 60 eller 300 ganger din innsats, så vel som å gå gjennom til den progressive jackpott runden. Få 3 ringer og du får spinne bronsehjulet. Få 4 og du spinner sølvhjulet. Få hele fem stykker og gå rett til gullhjulet. Du kan flytte hjulene avhengig av hvor pekeren lander – premiene som tilbys øker med hvert hjul.

Sammendrag

Piggybank er et enkelt spill – du kan forvente å komme til de gøye rundene med jevne mellomrom. Men bonushjulet er det mye vanskeligere å komme til. Vi vil sette variansen her til lav til middels rekkevidde. Designet i spillet er pent utført. Tegneserie snuttene fungerer bra, og det er et avslappet lydspor som passer fint til temaet.

Dette er ikke det mest actionfylte spillet du kommer over. Mangelen på gratis spinn vil være skuffende for noen, men det at spesialfunksjoner dukker opp med jevne mellomrom hjelper. Det er lite sannsynlig at denne lille grisen vil komme med storgevinsten, men du kan fortsatt nyte litt knusende underholdning i prosessen. Vi anbefaler faktisk at du spiller NetEnt’s Piggy Riches, som har et lignende tema og en mye høyere varians.

Privacy Policy