Super Lucky Frog

Dette populære NetEnt-spillet kommer med 3 jackpott gevinster med et eventyrtema som er morsomt og enkelt å nyte. Net Entertainment liker å skape spill som er grafisk vakre, underholdende og kommer med en ekstra porsjon med moro. Og det får du med spilleautomaten Super Lucky Frog, som byr på 5 hjul og 25 betalingslinjer.

Spinn hjulet for å vinne gevinster som strekker seg fra hundrevis til tusenvis av kroner i en av de 3 progressive jackpottene. Selv om du kanskje ikke ser det utfra navnet, når du først laster det opp vil du snart bli med inn i en kjent verden av alver, enhjørninger og feer, et ganske vanlig fantasispill faktisk. Det er en av de eldre NetEnt-spillene, så forvent ikke splitter ny grafikk og et blendende spill.

På toppen av fantasiskapningene vi allerede har nevnt, får du marihøner, snegler, sopp, sommerfugler, griffins og det vi bare kan si er … en fett rødt ekorn?Et slags skogsdyr?

Ok, så Super Lucky Frog temaet er ikke perfekt, men det er lett, morsomt og kommer med 3 jackpotter. Og det du helst ser etter er frosken med prinssymbolet med teksten bonus skrevet under ham, og den magiske feen som er scattersymbol.

Wildsymboler, scatter og gratis spinn

Alven bevæpnet med en pil og bue er wildsymbolet og erstatter alle symboler unntatt scatter. Han dukker opp jevnlig og kan skape noen flotte gevinster. Om du får 5 wild på rad, vinner du hele 7500 mynter x din totale innsats som maksimal gevinst.

Neste symbol er den lille flørten av en fe. Få 3 av disse på en aktiv innsatslinje, og du blir belønnet med 10 gratis spinn, 4 gir deg 20 gratis spinn, og hvis du får 5 får du maksimalt 30 gratis spinn.

I Super Lucky Frog gratis spinnrunde får du sjansen til å vinne litt ekstra. Vi sier litt ekstra fordi vi ofte har kommet ut av runden med bare vår innsats eller kanskje litt mer enn det.

Men det er fordi dette er et lite varians spill, og gratis spinnene kan komme oftere enn andre jackpotspill som for eksempel Mega Fortune. For det meste er alle disse funksjonene her for å hjelpe deg med å strekke budsjettet ditt ut og få deg til å fortsette å spille … fordi la oss være ærlige – Super Lucky Frog spillet er det perfekte spillet for jackpottjegere.

Bonusspill og tredobbel progressive jackpot

Bortsett fra det søte eventyrtemaet, kan en ikke nekte for at det beste med dette NetEnt-sporet er de tre progressive jackpotene. Få 3 eller flere froskeprinser, og du vil utløse lykkehjulet med bonusspill. Her spinner du hjulet som er fylt med ordene super, lucky, frog og en mynt som lar deg vinne en av de 3 jackpotene.

Vær imidlertid oppmerksom på at bare fordi du har fått bonusrundene, betyr det ikke at du skal vinne. Bonusspillene, akkurat som gratisspinnene, kan faktisk ende opp med liten eller ingen gevinst.

Når det er sagt, hvis du noen gang treffer det hjulet, kan du bare ta frem champagneflaska og feire natten lang. Du vil dog ikke vinne mega livsendrende gevinster slik du ville i Mega Fortune Dreams eller Arabian Nights, men den vil gi deg nok til å rive i en anstendig 5-stjerners all inclusive ferie, eller til og med skaffe egenandel til et hus, med jackpotter på hundretusener av kroner.

Kyss Super Lucky Frog og få din prins eller prinsesse

Hvis du liker eventyrtemaer, for eksempel det man ser i andre automater som Once Upon a Time eller Jack and the Beanstalk, så kan dette bli en ny favoritt for deg. Det vil jevnlig dukke opp hyppige smågevinster, bonusspill og gratis spinn og som vil gi deg god underholdning i flere timer.

Det er viktig å påpeke at du primært spiller dette NetEnt-spillet mer for moro skyld med god grafikk og lyd, enn for å vinne storgevinster, men det betyr ikke at du ikke kan ha det gøy. Hvis du ønsker å vinne stort uten en Netent jackpot, anbefaler vi deg å prøve IGTs MegaJackpots-slots, Cleopatra eller Siberian Storm. De har langt større sannsynlighet for å vinne jackpot hyppigere.

Men hvis du liker lys, livlig underholdning, så er denne Super Lucky Frog spilleautomaten perfekt. Det er enkelt, billig å ha det gøy, med potensial for en anstendig gevinst med en tur i jackpot hjulet.

Privacy Policy