Superflip

Superflip kan høres ut som en slags slanguttrykk ved halfpipen når noen kule brettkjørere prøver på triks, men i dette tilfellet er det navnet på et online-spill fra Play ‘N Go. Spillet leveres komplett med to bonusfunksjoner, med funky musikk og hjul som “flipper” over under gratis spinn runden – det er et all-action spill, og du kan lese alt om det nedenfor.

Superflip er et spill med fem hjul og tre rader og opptil tjue betalingslinjer; Det er fargerikt og raskt bevegelig, og de stilige hjulene snurrer mot en ugjennomsiktig, disig bakgrunn der fargede flyter fritt.

Det er fem symboler med solid verdi, og de er ganske tradisjonelle sett med spilløyne – en blå diamant, en gullstjerne, en hestesko, en firkløver og et jordbær. Symboler med lavere gevinstverdier er spillekort symboler – spar, hjerter, kløver og ruter.

Det er et stort lilla Wild-symbol som erstatter alle andre bortsett fra scatter – og det er Superflip-logoen som aktiverer en av disse funksjonene.

Hvordan spille Superflip

Hjulene er veldig fargerike med symboler som jordbær, diamanter, firkløver, spar, hjerter, hestesko, diamanter og spillekort. Lydsporet minner oss litt om NetEnt’s Twin Spin/Starburst med hensyn til grafikken, da den har en veldig slank og god gjennomførelse.

Det finnes en Near Win Respinn-funksjon i både basis spillet og gratis spinn-funksjonen – du vil få respinn på midthjulet når du får en full stabel med et hvilket som helst symbol på det første hjulet og full stabel av det samme symbolet på det andre hjulet. Men du får ingen vinnende kombinasjon – det vil si hvis du skulle få stjernesymbolet stablet på begge hjulene 1 og 2, vil du få en respinn. De andre hjulene låses deretter på plass for den respinnen.

Se opp for Super Flip-symbolet som er scatter og utløser Free Spins-funksjonen når du får 3 eller flere hvor som helst på hjulene. Når du har utløst det, vil du merke at hjulene er vendt, noe som betyr at det siste hjulet kommer til å vises først og første hjul vil dukke opp sist – dette øker sjansene dine for å vinne stort.

Uansett vil du begynne med 15 gratis spinn, men du kan utløse funksjonen med opptil 90 gratis spinn tilgjengelig i alt. Near Win Respinn-funksjonen gjelder her, og kan gi deg anstendige gevinster. Maksimum gevinst du kan vinne er 1 000 000 mynter, som betyr 100 ganger din innsats hvis du får en skjerm full av wild symboler.

Bonusfunksjoner

Re-spinn

Near Win Re-spin-funksjonen er stort sett den samme som gratis spinn-funksjonen – når stjernesymbolet vises stablet på hjulene 1 og 2, vil en re-spinn bli tildelt. Resten av hjulene blir statiske mens hjulet spinner igjen. For å danne en vinnende kombinasjon erstatter wilden alle de andre ikonene unntatt scatter.

Gratis spinn og scatter

Som nevnt tidligere er scatterikonet Super Flip-symbolet, 3 eller flere av dem utløser gratis spinnene. Men denne funksjonen gir også en fin vri. Når gratis spinnene utløses, vil du ikke bare få 15 gratis spinn, men hjulene blir vendt, det første hjulet vises sist og omvendt – denne innovative funksjonen øker sjansen til gevinster.

Et annet slående trekk ved spillet er at Near Win Re-spinn-funksjonen også kommer i løpet av gratis spinnene som ytterligere øker gevinstene. Play N ‘Go trår til igjen når en full skjerm med wilds dukker opp kan du vinne så mye som 100 ganger din innsats eller 1 million mynter. Det herlige med spillet er at gratis spinn modus kan utløses igjen og igjen, og gir deg en sjanse til å vinne store summer, og scatter kommer med en multiplikator gevinst på opptil 250x!

Sammendrag

Spill N ‘Go sin Super Flip er et medium varians spill som frister med wilds, en fengslende gratis spinn funksjon og fargerike animasjoner. Den øverste pengepremien på 1 million mynter vil lokke både store og små spillere til å prøve å kuppe storfisken. Som vanlig oppstår de største gevinst i løpet av gratis spinnene, hvis du er heldig kan du vinne opp til 90 gratis spinn. Hold øye med wildene for de garanterer deg den største pengepremien.

Privacy Policy